Reclame maken voor jezelf – workshops voor jongeren met ernstige hoofdpijn

Ben je tussen de 7-25 jaar en wil je meer aandacht voor ernstige hoofdpijn op je (basis)school, op je stageadres, op je werk of bij andere instanties. Geef je dan op voor deze leuke workshop en wordt ambassadeur van de werkgroep jongeren van Hoofdpijnnet (www.allesoverhoofdpijn.nl).

Als je interesse hebt dan krijg je een super leuke workshop van 4 bijeenkomsten aangeboden welke wij, in samenwerking met de organisatie Reclame maken voor jezelf www.reclamemakenvoorjezelf.nl, zullen verzorgen op

Zaterdag 15 december 11.00 – 13.30 uur
Zaterdag   5 januari      11.00 – 13.30 uur
Zaterdag 19 januari      11.00 – 13.30 uur
Zaterdag   2 februari     11.00 – 13.30 uur

Adres: Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41, 3541 CE  UTRECHT – Leidsche Rijn Centrum

Kosten:
De workshops zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshops, maar beschikbaar gemaakt door de werkgroep Jongeren van Hoofdpijnnet.

Ter afsluiting zullen we alle eindresultaten via een tentoonstelling in een ziekenhuis (2019) de aandacht geven die het verdiend. Hiervoor zullen we nog een moment plannen.

Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag en veroveren we de wereld vol onbegrip. We gaan er vol tegenaan. Op naar een betere wereld voor jongeren met ernstige hoofdpijn.

Heb je interesse stuur me dan voor 12 december a.s. een mail via esther@hoofdpijnnet.nl of app me via 06-29204809.

Mocht je niet naar Utrecht kunnen komen voor de workshop dan kan het deels vanaf afstand, of als het echt niet lukt maar je wel graag wilt meedenken als ambassadeur voor Hoofdpijnnet dan vraag ik je ook om contact met me op te nemen.

Esther Visser

Werkgroep Jongeren Hoofdpijnnet

 

Reclame maken voor jezelf – workshops voor jongeren met ernstige hoofdpijn