Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie biedt een helder opgebouwde site vanuit de pijlers van haar organisatie: zorg, research, opleidingen en donaties. U kunt op deze manier snel en eenvoudig door naar de informatie die u zoekt. U vindt niet alleen informatie over alle praktische zaken en de faciliteiten in het centrum, maar ook veel inhoudelijke informatie.

Op de zorgpagina’s vindt u informatie over de meest voorkomende ziektebeelden. Ook vindt u van onder andere de kinderoncologen en verpleegkundig specialisten een foto en een korte toelichting van hun ervaring en werkzaamheden op hun vakgebied.

U zult zien dat de researchpagina’s zich automatisch openen in het Engels. Een bewuste keuze, aangezien veel van onze toponderzoekers uit het buitenland komen. Vanzelfsprekend is de informatie ook in het Nederlands. Overigens is de gehele website voor het overgrote deel tweetalig.

Onze Academy is de opleidings- en onderwijstak van onze organisatie. U vindt uitleg over onze internationaal erkende opleidingen, de ambities en de mogelijkheden van de Academy. Ook vindt u informatie over ons Outreach programma.

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie