Nieuwe website voor en door jongeren met NAH

Weet jij nog waar je informatie over niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunt vinden? Er is nu een nieuwe website gelanceerd: www.breinstraat.nl  ‘Breinlijn, Breinstraat en Hersenalliantie’ hebben hun krachten gebundeld, zodat de informatie over NAH beter toegankelijk is voor jongeren en jongvolwassenen (12-25 jaar). Zij kunnen daar, net als hun ouders, broers en zussen, veel informatie vinden over het brein en NAH. Ook voor professionals is er een plek ingericht om hen te informeren over allerlei zaken die daarmee te maken hebben.

De website is voor tieners en twintigers die hersenletsel hebben opgelopen. Door in te loggen kunnen zij in een besloten omgeving elkaar ontmoeten en via chat ervaringen uitwisselen. Ook ouders kunnen er inloggen en anderen ontmoeten.

Bijzonder is dat jongeren zelf de website beheren en via het contactformulier reageren zij op vragen van bezoekers. Bij vragen waar ze geen antwoord op hebben kunnen zij een beroep doen op betrokken professionals die werkzaam zijn bij Heliomare  en Breinsupport.

Het is fijn als zoveel mogelijk jonge mensen met NAH weten van deze website en er gebruik van maken. Deel daarom bijgaande flyers met je netwerk:

Flyer Breinstraat Jongeren Flyer Breinstraat ouders Flyer Breinstraat professionals

 

Nieuwe website voor en door jongeren met NAH