Emma at Work : Uitzendbureau voor jongeren met een lichamelijk chronische ziekte

Je wilt werken. Graag zelfs. Maar wie zit er nou te wachten op een chronisch zieke jongere? Dat zal je verbazen. Want Emma at Work is er om je te helpen aan een passende vakantie- of bijbaan. Werk dat precies op jou is afgestemd en waar je je lekker bij voelt. Om zo zelf geld te kunnen verdienen. Net als andere jongeren om je heen.

Door deel te nemen aan de arbeidsmarkt, werk je aan je toekomst. Dat is voor iedereen belangrijk. Ook als je te maken hebt met een chronische ziekte. Emma at Work helpt jou naar het vinden van een vakantie- of bijbaan en bemiddelt ook in gewone banen. Helemaal afgestemd op jouw situatie en waar jij je goed bij voelt. Werken, geld verdienen, sparen of het met vrienden uitgeven….Ook voor jou is dat weggelegd. Na een uitgebreide intake gaan we graag op zoek naar een passende baan. Werk maakt je sterk en zelfverzekerd. Emma at Work heeft inmiddels zo’n 350 werkplekken gerealiseerd voor jongeren met een chronische ziekte en doet er alles aan om ook jou een leuke werkplek te bezorgen.

De consultants van Emma at Work richten zich met name op de regio’s Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht maar Emma at Work is bezig haar werkterrein uit te breiden. Hou de site dus goed in de gaten.

Emma at Work : Uitzendbureau voor jongeren met een lichamelijk chronische ziekte