CED-Groep zoekt consulent onderwijs zieke leerlingen

Consulent onderwijs zieke leerlingen

De CED-Groep is een landelijke educatieve adviesorganisatie. We zijn innovatief en hebben een grote passie voor kansen voor leerlingen. We zijn trots wanneer het ons lukt om kinderen het beste uit zichzelf te laten halen. Dan hebben we echt iets bereikt. Naast de pedagogisch medewerkers en leerkrachten, die hierin een belangrijke rol spelen, richten we ons op de directie, besturen en gemeentes.

Consulent onderwijs zieke leerlingen
De CED-Groep is op zoek naar een ervaren consulent die onderwijsondersteuning biedt aan zieke leerlingen. De consulent zieke leerlingen adviseert aan leerkrachten over aangepast onderwijs aan zieke leerlingen. Naast de advisering ondersteunt de consulent de zieke leerlingen in het leerproces. Hierbij wordt rekening gehouden met de mogelijke consequenties van de ziekte van de leerling voor het onderwijsproces en de onderwijsprestatie van de leerling. Ook ben je instaat om re-integratieprocessen op te starten en de lesprogramma’s om te zetten in een hanteerbaar lesprogramma voor de leerling.

Wat vragen we? 

Als consulent onderwijsondersteuning aan zieke leerlingen heb je didactische kennis en ervaring in de ondersteuning van leerlingen in het VO/MBO (tot aan 6 gymnasium). Je kan lesgeven zowel in de exacte vakken als in de talen. Je beschikt over expertise over de problematiek bij zieke leerlingen, kennis over somatische ziektebeelden en de gevolgen daarvan voor het onderwijs.
Je neemt deel aan relevante netwerken (bv. samenwerkingsverbanden, Ziezon, maar ook scholen).
Tenslotte ben je empathisch, zelfstandig en flexibel en beschik je uitstekende contactuele eigenschappen en een relevante opleiding op hbo niveau.

Wat bieden we?
Wij bieden je een afwisselende baan voor 16 uur per week in een betrokken team van gemotiveerde collega’s, een marktconform salaris volgens de CAO AOJ en een arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een ABP pensioen, 5 weken vakantie per jaar, vakantietoeslag van 8% en een reiskostenvergoeding.

Belangstelling?
Als deze profielschets je aanspreekt, maak dan je interesse kenbaar door je motivatie en uitgebreid curriculum vitae te mailen aan sollicitatie@cedgroep.nl ter attentie van Meike Ansems. Voor nadere informatie over de inhoud van de vacature kunt u contact opnemen met Meike Ansems, tel. 010 4071 599 of m.ansems@cedgroep.nl. Wij ontvangen uw reactie graag vóór donderdag 11 oktober.

CED-Groep zoekt consulent onderwijs zieke leerlingen