Uitnodiging: Tweedaagse professionalisering SOLK

Tweedaagse professionalisering over SOLK op 16 april en 18 juni 2019

Wat zijn de nieuwste inzichten en richtlijnen? Hoe ga ik hiermee om in de praktijk? Ziezon organiseert een tweedaagse scholing over SOLK voor consulenten OZL en onderwijsprofessionals in Nederland.

 

Het doel van deze tweedaagse scholing is het geven van een heldere uitleg over de achtergrond en theorie m.b.t. SOLK, maar ook het bieden van praktische handvatten en inzichten waardoor je als onderwijsprofessional weet wat je morgen anders kunt doen.

En wie kunnen dit beter dan dé twee deskundigen op dit gebied: Carlijn de Roos en Yanda van Rood. Zij zijn beiden klinisch psycholoog/psychotherapeut en gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen en volwassenen met SOLK.Zij hebben als auteurs bijgedragen aan het handboek SOLK. Carlijn was voorzitter van de expertgroep die de tekst over SOLK voorbereidde voor het kenniscentrum kinderen en jeugdpsychiatrie en Yanda maakte deel uit van de werkgroep die die zorgstandaard SOLK voor volwassenen opstelde.

Ziezon, het landelijke expertisenetwerk Ziek en Onderwijs, kan deze scholing aanbieden voor €25 euro (excl. BTW) per deelnemer. De tweedaagse scholing vindt plaats op een centrale plek in Nederland op 16 april en 18 juni, beide dagen van 13.30 uur – 17.00 uur.Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden.

Heb je je aangemeld, maar moet je nog betalen? Dat kan via deze betaalpagina. Zie hier de link naar de uitnodiging.

Voor vragen over de scholing kun je contact opnemen via: ziezon@edventure.nu of 070-3154105

 

 

Uitnodiging: Tweedaagse professionalisering SOLK