Praat mee op 6 maart 2018! Live event voor jongeren over naar schoolgaan met een chronische aandoening

Op 6 maart 2018 is er een live event over naar schoolgaan met een chronische aandoening. Doe mee! Je kunt meepraten met en vragen stellen aan andere jongeren met een chronische aandoening. Verder kan je reageren op stellingen.

We zijn heel benieuwd naar jouw mening.

Aanmelden vanaf 1 maart

Er is plek voor 100 jongeren. Dus meld je op tijd aan op www.onderwijs-dat-past.nl. Dit is een splinternieuw platform voor leerlingen met een chronische aandoening. Op 1 maart 2018 gaat dit platform in de lucht.

Onderwijs dat past!

Onderwijs dat past! is een online platform voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar met (en zonder) een chronische aandoening. Jongeren kunnen hier hun ervaringen, tips en goede voorbeelden uitwisselen over naar school. Vijf kanjers vertellen hun verhaal in een video.

Kom vanaf 1 maart kijken! Kan je niet wachten? Kijk dan alvast naar hier.

Kun je niet op 6 maart maar ben je wel nieuwsgierig

Kan je niet op 6 maart of was het event al vol? Geen probleem. Je kan het vanaf 7 maart terug kijken op onderwijs-dat-past.nl en je kan er via de community-chat ook nog op reageren.

Vragen

Heb je vragen? Bel of mail ons. Astrid Zwarts, 070 – 3154105 / azwarts@edventure.nu of Denis Koets, 070 – 31 54 102 / dkoets@edventure.nu.


Print Friendly, PDF & Email