SBD Zaanstreek-Waterland

SBZWSBD Zaanstreek-Waterland
Wielingenstraat 115, 1441 ZN Purmerend
Postbus 811, 1440 AV Purmerend
www.sbzw.nl
info@sbzw.nl

Schoolbegeleiding Zaanstreek Waterland is een regionaal (onderwijs)adviesbureau dat ruim 130 (basis)scholen begeleidt en ondersteunt bij de uitvoering van landelijk, lokaal en eigen beleid.
Ons motto is: samen bouwend aan beter onderwijs. Wij beschikken over veel ervaring op het gebied van onderwijsontwikkeling, advisering, training, coaching en begeleiding op school- en klasseniveau en onderzoek bij leerlingen. Aan leerkrachten bieden wij instrumenten om de kwaliteit van onderwijs te verbeteren. De juiste lesmaterialen en leerlingvolgsystemen, een goede organisatie in de groep vormen een stevige basis voor het onderwijs in de klas. Zodat de aandacht van de leerkracht primair kan uitgaan naar de leerlingen. Leerlingonderzoeken zijn mogelijk voor het bepalen van het intelligentieniveau, voor het vaststellen van dyslexie of het diagnosticeren van stoornissen, zoals ADHD. Voor directies betekent begeleiding door SBZW dat efficiëntie voorop staat: samen organiseren we het management zo, dat taken goed worden verdeeld, deskundigheden worden benut en zwakke plekken zo snel mogelijk in beeld komen.


Consulenten

leanne-68-68-f mevrouw Leanne Riteco-Alberink [consulent]
L.alberink@sbzw.nl
Tel: 0299 78 34 50

 

arina-68-68-f

mevrouw Arina Godvliet [consulent]
A.godvliet@sbzw.nl
Tel: 0299 78 34 50

 

saskiaP-68-68-f

mevrouw Saskia Peen [consulent]
S.peen@sbzw.nl
Tel: 0299 78 34 50


Gemeenten

Gemeenten die onder het verzorgingsgebied van OBD Zaanstreek-Waterland vallen: Beemster, Edam / Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad, Zeevang


Print Friendly, PDF & Email