RPCZ Regionaal Pedagogisch Centrum Zeeland

 

RPCZlogoRegionaal Pedagogisch Centrum Zeeland RPCZ
Edisonweg 2, 4382 NW Vlissingen
Postbus 351, 4380 AJ Vlissingen
telefoon (0118) 480800

Kennisinnovatie RPCZ is een professioneel en innovatief kennis- en expertisecentrum op het gebied van veranderen, leren en ontwikkelen. We werken graag voor u als u zich wilt ontwikkelen en vernieuwen. Als u kwaliteit verlangt. Of als u op zoek bent naar inspiratie en kiest voor professionele en praktische begeleiding of opleiding.
U kunt bij ons terecht voor: begeleiding bij en advies over ontwikkeling van organisaties; coaching van managers en (groepen) medewerkers; ontwikkeling van innovatieve methodieken, materialen en publicaties; trainingen, cursussen en opleidingen op tal van terreinen, zoals coaching, klassenmanagement, ICT, registratie van leervorderingen, kwaliteitszorg; onderzoek van leerlingen en advies aan leraren.
Onze medewerkers hebben veel ervaring in de praktijk van diverse beroepen. Zij focussen zich op educatieve dienstverlening voor het onderwijs, de voorschoolse educatie én op training, advies en ontwikkeling voor (overheids-)organisaties en bedrijven. Maatschappelijke taak RPCZ is een organisatie met een maatschappelijke taak. Onze medewerkers leveren daarom een bijdrage aan duurzame ontwikkeling van de wereld waarin we leven. Ze doen dat door deskundigheid en idealen ten dienste te stellen als ze voor u werken. Als u een probleem wilt oplossen, een ideaal wilt realiseren, of in een behoefte voorziet.
RPCZ-medewerkers voelen zich daarbij betrokken en willen als “partner” u ondersteunen bij datgene wat u wilt bereiken. “Klantgericht” is voor RPCZ dus méér dan een slogan.


Consulenten

de heer Ad Adriaanse [consulent]
aadriaanse@rpcz.nl
Tel: 06 21823602

 

 

 

mevrouw Anneke Duvekot-Bimmer[consulent]
aduvekot@rpcz.nl 
Tel: 06 21823608

 

 


Gemeenten

De gemeenten die onder het verzorgingsgebied van het RPCZ vallen: Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiven, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen


Print Friendly, PDF & Email