OBD Noordwest

obdnoordwestOBD Noordwest
James Wattstraat 4
1817 DC Alkmaar
info@obdnoordwest.nl
www.obdnoordwest.nl

OBD Noordwest is een professioneel onderwijsadviesbureau met meer dan dertig jaar ervaring in het ondersteunen en adviseren van scholen en besturen bij veranderingen. Onze missie is: “OBD Noordwest werkt aan succesvol onderwijs”.
We doen dat door u te ondersteunen bij visie- en beleidsontwikkeling, de uitwerking daarvan in de onderwijspraktijk en door allerlei activiteiten op het gebied van de zorg voor leerlingen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw persoonlijke ontwikkeling. Een training of cursus volgen levert weer inspiratie op voor vernieuwing en verbetering. Onze onderwijsadviseurs volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en zetten graag hun expertise in ter ondersteuning van uw school.
OBD Noordwest werkt op dit moment voor ruim 400 basisscholen. Onze onderwijsadviseurs ondersteunen in het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en organisaties voor voor- en vroegschoolse educatie. Daarnaast leveren we waar nodig menskracht.


Consulenten

inscmevrouw Inge Schelvis [coördinator]
ischelvis@obdnoordwest.nl
Tel: 06 523 422 18

 

de heer Hans Fehling [consulent]
hfehling@obdnoordwest.nl
Tel: 06 116 260 13

 

 

kawimevrouw Karin de Wit [consulent]
kdewit@obdnoordwest.nl
Tel: 06 158 970 53

 

mevrouw Ina Ruyter [consulent]
iruyter@obdnoordwest.nl
Tel: 06 52 34 26 07

 

mevrouw Meike Oostermeijer [consulent]
moostermeijer@obdnoordwest.nl
Tel: 06 316 942 84

 

 

mevrouw Marieke Ooijevaar [consulent]
mooijevaar@obdnoordwest.nl
Tel: 06 116 260 20

 

 

mevrouw Fleur Dekker [consulent]

fdekker@obdnoordwest.nl

Tel: 06 46197279

Gemeenten

Gemeenten die onder het verzorgingsgebied van OBD Noordwest vallen: Alkmaar, Andijk, Anna Paulowna, Bergen, Beverwijk, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Graft – de Rijp, Harenkarspel, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Langedijk, Medemblik, Niedorp, Noorder–Koggenland, Obdam, Opmeer, Schagen, Schermer, Stedebroeck, Texel, Uitgeest, Velsen, Venhuizen, Wervershoof, Wester–Koggenland, Wieringen, Wieringermeer, Wognum, Zijpe

 


Print Friendly, PDF & Email