OZL Midden- en Zuid-Limburg

Adres:

Hommerter Allee 66
6436 AN Amstenrade

Tel: 06-50675420
ozl.limburg@ijsselgroep.nl
www.ozl.nu

OZL Midden- en Zuid-Limburg is onderdeel van OZL Delta.

Samen met de scholen realiseert de consulent OZL continuïteit in de educatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren, die door ernstige en/of langdurige ziekte aangewezen zijn op ‘onderwijs op maat’. Zo wordt bereikt dat deze leerlingen groeien naar een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.
Wij realiseren onze missie door ons primair te richten op scholen. Hierbij stimuleren wij de bewustwording bij scholen opdat zij vanuit hun verantwoordelijkheid vorm en uitvoering geven aan een passend onderwijsarrangement voor de zieke leerling. Wij ondersteunen scholen bij het uitvoeren van dit arrangement door middel van informatieverstrekking, advisering en begeleiding.

 


Consulenten

wizaWiel Zautsen [Coördinator]
Telefoon: 06 – 506 754 20
wiel.zautsen@ijsselgroep.nl

 

jefiJeanny Fincken [Consulent]
Telefoon: 06 –  506 868 14
jeanny.fincken@ijsselgroep.nl

 

Charlotte de Vrede [Consulent]
Telefoon: 06 – 506 755 16
charlotte.devrede@ijsselgroep.nl

 

 


Gemeenten

Ambt Montfoort, Beek, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden, Gulpen-Wittem, Haelen, Heel, Heerlen, Heythuysen, Hunsel, Kerkrade, Landgraaf, Maasbracht, Maastricht, Margraten, Meerssen, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Roerdalen, Roermond, Roggel en Neer, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen-Born, Stein, Swalmen, Thorn, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal, Weert


Print Friendly, PDF & Email