De kracht van schakels

Datum / Tijd: 20-04-2017 - 08:30 - 17:00

Locatie: Hotel Van der Valk

Op donderdag 20 april a.s. organiseren we opnieuw het regionale kinderoncologisch symposium ‘de-kracht-van-schakels’. Het thema dit jaar is: transitie, in de breedste zin van het woord. Er wordt onder andere gesproken over de ontwikkeling van chemotherapie naar de thuissituatie, het oppakken van het gewone leven na het einde van de behandeling, de transitie vanuit de kinderoncologie naar de jongvolwassen leeftijd en de problematiek die daarbij kan ontstaan, alsmede over de mogelijke LATER fase (late effecten van de behandeling).

‘s Ochtends zijn er voordrachten, ‘s middags parallel sessies (workshops en een medisch programma).

Aan het einde van de dag opnieuw een plenaire sessie waarbij de transitie naar het PMC aan bod komt. In de bijlage vindt u een concept programma. Praktische informatie: Locatie: Hotel Van der Valk, Hertog Eduardplein 4, 6663 AN, Nijmegen-Lent, www.valknijmegen.nl

Datum en tijd: donderdag 20 april 2017, ontvangst 08:30 uur, aanvang programma 9:00 uur, afsluiting om ± 16:30 uur met een borrel en een hapje.

Kosten:                € 75,- per persoon.

Accreditatie:      Accreditatie voor medici en verpleegkundigen wordt aangevraagd

Inschrijving:       U kunt zich inschrijven via de-kracht-van-schakels.kg@radboudumc.nl                                Noteer in de e-mail uw naam, adres, telefoonnummer, BIG registratienummer en of u alleen in de middag of de gehele dag wilt deelnemen.

U heeft de mogelijkheid om zich nu al in te schrijven. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze e-mail, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: de-kracht-van-schakels.kg@radboudumc.nl of via telefoonnummer 024-3614430.

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie ‘de-kracht-van-schakels’

Corrie Gidding, Christel van Riel

Kaart wordt geladen...

Print Friendly, PDF & Email